De meeste onderdelen hebben we dezelfde dag in huis


Steeksleutels en schroevendraaiers, olie en onderdelen. Veel onderhouds- en reparatiewerk vragen om ervaring van het ouderwetse handwerk. Tegelijkertijd gebruiken we de nieuwste diagnose-apparatuur om het systeem uit te lezen. Zo kunnen we de oorzaak van de storing opsporen en oplossen. Garage Henk Boshart is het adres voor al je reparaties, keuringen en auto-onderhoud.

 

Over garage Henk Boshart

Sinds 2004 repareert en onderhoudt garage Henk Boshart auto’s van alle merken. Een klein en professioneel team werkt met de beste gereedschappen en onderdelen aan je auto.

Nieuwe banden, reparaties een APK of een onderhoudsbeurt: bij ons is je auto in vertrouwde en vakkundige handen. Zo krijg je van ons altijd 8 garanties:

Vakmanschap

De ene keer kijken we onder de motorkap, de andere keer lezen we het systeem uit. Met de nieuwste kennis weten we altijd wat er aan de hand is en hoe we het kunnen oplossen.

Technologie

Auto’s en techniek, we zijn er gek op. Van klassieke Engelse auto’s tot de laatste elektronische snufjes. Daardoor beschikken we over de juiste kennis voor jouw auto.

Kwaliteit

Alle A-merken banden, professionele olie (Valvoline) en universele onderdelen van marktleider Bosch: wij werken alleen met de beste producten en gereedschappen. Het resultaat daarvan merk je als je rijdt.

(klant) vriendelijkheid

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We kennen jou – en je auto. Als je belt, maken we tijd in de agenda. Een lamp tussendoor vervangen, een klein euvel snel oplossen? Geen probleem. We helpen je altijd weer op weg.

Prima prijs

Een klein mankement kan onverwacht hoge kosten met zich meebrengen, een grote beurt reuze meevallen. Je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom gaan we pas aan de slag als je akkoord bent met de prijsopgave.

Altijd mobiel

We zorgen ervoor dat je altijd naar je volgende bestemming kunt komen. De fiets pakken is kosteloos. Heb je een leenauto nodig? Dan hebben we een huurauto klaarstaan tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

We houden u op de hoogte

Een telefoontje als de auto weer in perfecte conditie klaarstaat, is vanzelfsprekend. Ook houden we je graag op de hoogte wanneer het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt of APK.

Snelle service

Als je belt voor een afspraak, kun je meestal dezelfde week nog terecht. Soms al dezelfde dag – zeker voor noodgevallen maken we een gaatje vrij. Want als je moet rijden, dan zorgen wij daarvoor.

Back to top